Share

Г. Оряховица се включва в отбора на кампанията „Да изчистим България заедно”

понеделник, 4 Сеп., 2017, 16:51ч.


15

Горна Оряховица ще бъде част от отбора на България, в рамките на инициативата „Да изчистим България заедно”, която ще се проведе на 16 септември (събота). Кампанията по почистването ще започне в 10.00 ч. В Горна Оряховица за почистване са определени асфалтовият път към хижа „Божур” и пътеката, свързваща Парк хотел „Джевана” и чешмата „Чуруковец”. В деня на инициативата, за всички, които желаят да се включат, на посочените места ще се раздават чували и ръкавици.

Община Горна Оряховица призовава гражданите да се включат в почистването на междублоковите пространства и на прилежащите терени към жилищните сгради.

Кампанията „Да изчистим България заедно” на bTV Media Group е най-мащабната доброволческа инициатива у нас, която цели да изгради обществена чувствителност по въпросите, свързани с опазването на околната среда и да направи България чиста в дългосрочен план. Акцент в кампанията „Да изчистим България заедно” е Денят на голямото почистване, който тази година за първи път ще се проведе през есента. Тазгодишното издание на кампанията „Да изчистим България заедно” ще завърши с класация и награждаване на областите с най-голям принос към каузата доказваща, че България може да бъде чиста.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Горна Оряховица ще чества Деня на Съединението

С тържествен ритуал в Горна Оряховица ще бъде отбелязан Деня на Съединението на Княжество България и Източна Румелия. Празникът ще…

Затвори