Share

ФК ИЗГРЕВ 93 беше изненадата на тазгодишния турнир по футбол за купа Несебър

понеделник, 29 Авг., 2016, 16:19ч.


FB_IMG_1472470583710

Турнирът по футбол „Ваканция – 2016” за купа Несебър се проведе в черноморския град от 24 до 29 август. Възпитаниците на треньора Ангел Ангелов стигнаха до финал и грабнаха купата на турнира оставяйки след себе си отбори като  ОФК Миньор Перник и ФК Черноморец Бургас, които заеха съответно второ и трето място в групата.

Юношите 17-18 годишна възраст показаха завидна игра и бяха изненадата на турнира. Под вещото ръководство на своя треньор футболистите на ФК ИЗГРЕВ 93 се доказаха като професионалисти, които с добра игра и спортсменски дух стигнаха до първото място в групата.

В група 1998-1999 г., освен ФК Изгрев 93, се състезаваха отборите на ОФК Миньор Перник, ФК Черноморец Бургас, ОФК Марек Дупница, ПФК Септември София, ОФК Несебър, ФК Чардафон Габрово и ФК Янтра П Т. Финалният мач се състоя между ФК Изгрев 93 и ОФК Миньор Перник, където с 1:0 футболистите от с. Царавац, община Свищов станаха първи.

Футболният турнир за купа Несебър е с голям международен отзвук и вече няколко години в него вземат участие водещи чуждестранни отбори, които мерят сили в най-популярния спорт. Августовският турнир се проведе в пълно съответствие с правилника на ФИФА и БФС. Срещите във възрастовите групи се играха според турнирната схема на всяка възраст. В зависимост от броя на отборите тя бе утвърдена на техническата конференция на 24 август. Награждаването и официалното закриване се състоя в последния турнирен ден, когато ФК Изгрев 93 заслужено получиха купата на Турнира по футбол „Ваканция – 2016” за купа Несебър.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Тежка катастрофа край В. Търново, има ранени деца

Тежка катастрофа стана на пътя между Велико Търново и Арбанаси, две жени, едната от които – непълнолетна, са с фрактури.…

Затвори