Share

Фирма „Еко Партнърс България“ стартира национален фото и видео конкурс

четвъртък, 12 Апр., 2018, 16:21ч.


foto3

Национален фото и видео конкурс стартира „Еко Партнърс България“ АД. Фирмата има договор с Община Горна Оряховица за разделно събиране на отпадъци от опаковки. Поводът за инициативата е Световният ден на околната среда – 5 юни. Конкурсът е на тема “Как допринасям за опазване на околната среда”.„Може би сте най-загрижени за качеството на въздуха, а може би за чистотата на реките и моретата, тормози ви как живеят организмите в замърсени почви или ви е омръзнало да виждате разпилени отпадъци навсякъде? От състоянието на околната среда зависят нашите здраве и живот, тя е мястото, което обитаваме. Покажете ни със снимка или видео как допринасяте за нейното опазване. А ние ще оценим вашата отдаденост и загриженост, като наградим най-интересните, оригиналните, най-красивите фотографии и видеа“, казват организаторите.

Авторите на 12 печеливши снимки и на 3 видеа ще получат парични награди по 100 лв., както и материални подаръци от Еко Партнърс. Снимките ще бъдат включени в календара на организацията за 2019 г. Още 10 автора на снимки и видеа, утешителни награди от фирмата.

В конкурса могат да участват фотографи без значение от възрастта. Снимките трябва да бъдат заснети с резолюция 3602 x 5398 пиксела или най-близката. „Задайте матрицата на фотоапарата си на съотношение 2:3. Хубави снимки и видеа стават, когато има достатъчно светлина. Ще е най-добре те да бъдат заснети навън през деня“, казват още организаторите.

Снимките трябва да са във формат JPEG, видеата с продължителност до 1 минута.

Към всяка снимка/видео трябва да бъде написано заглавие;

кратко описание на сцената и мотивацията на фотографа да прави точно това, което прави и мястото, на което се намира. Трябва да бъдат написани също име, телефон за връзка с автора, населено място.

Снимките и видеата могат да бъдат изпращани до 1-ви юни 2018 г. на имейл: office@ecopartners.bg Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Победителите ще бъдат обявени на 5 юни на сайта и фейсбук страницата на „Еко Партнърс България“, а организаторите ще се свържат с тях.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Във В. Търново стартира международният форум “Българският дух през вековете”

Утре във Велико Търново стартира международният форум “Българския дух през вековете”, който ще се проведе от 13 до 15 април…

Затвори