Share

Eвродепутатът Ева Майдел и Младежи ГЕРБ организират спортен празник във Велико Търново

петък, 14 Сеп., 2018, 13:04ч.


Спортен празник, посветен на Европейската седмица на мобилността ще се проведе във Велико Търново в петък, 21 септември 2018 г. Съвместната инициативата на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел, която има информационен офис в града, и общинския съветник от ГЕРБ Георги Недев се осъществява с подкрепата на Община Велико Търново и цели да популяризира ползите от активния начин на живот. Празникът ще се проведе в парк „Дружба“ с начален час 15:00ч.

Организаторите са подготвили разнообразни игри и спортни дейности, в които могат да се включат хора от всички възрасти. В 17:00 ч. ще се проведе открит урок по народни танци. Най-малките участници ще могат да рисуват с тебешири или да играят на „Дама“, а по-големите ще имат възможността да участват в състезанията с ролери и велосипеди, както и да премерят сили в игри с преместване на гуми, теглене с въже или носене на чували с пясък.

Европейската седмица на мобилността /16 – 22 септември/  е кампания на Европейската комисия, която цели да привлече вниманието на жителите на европейските градове към проблемите на мобилността, както и да подобри общественото здраве и качеството на живот.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
LC Waikiki подарява емоция, уловена в кадър

За 15 септември LC Waikiki подарява на малки и големи ученици емоция, уловена в кадър. Освен прекрасни модни колекции за…

Затвори