Share

Евродепутатът Ева Майдел (ГЕРБ/ЕНП): Обединена Европа не е утопия, а постижима цел, която помогна на милиони да живеем по-добре

понеделник, 17 Сеп., 2018, 13:43ч.


20180917103024__MG_4420
„Бъдете активни граждани и защитници на европейската идея. Обединена Европа е красива идея, която не само, че не се превърна в утопия както други идеи като комунизма, фашизма, национал-социализма, а напротив – тя подобри живота на милиони хора. Тя не разруши нито едно общество или държава, а помогна на милиони, в това число и нас българите, да живеем по-добре. Днес Европа е подложена на изпитание и точно вие, младите, трябва да водите разговора в обществото за нуждата европейците да работим заедно, за да живеем по-добре, а не да сме разделени и водим войни.“ Това каза българският евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел пред студентите от Стопанската академия „Д. А. Ценов“ по време на откриването на академичната година на 17 септември 2018г.

„Академията в Свищов е една от най-реномираните академични институции в България и за мен е чест, че имам възможността да приветствам бъдещия икономически и финансов елит на страната днес,“ добави Ева Майдел, която има информационен офис във Велико Търново и осъществява редица инициативи в областта.

По време на посещението си в Свищов, българският евродепутат се срещна с кмета на града Генчо Генчев, председателя на Общинския съвет д-р Кристиян Кирилов и народния представител от ГЕРБ Станислава Стоянова. Заедно те откриха новопостроена детска площадка в ОДЗ „Чиполино“ в града.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Народният представител Валентин Ламбев изпрати първокласничка

Народният представител Валентин Ламбев, заедно със съпругата си Свилена, изпратиха дъщеря им Ивайла в първи клас. Семейството посрещна първия учебен ден при учениците…

Затвори