Share

Евгени Стоев имаше приемна за граждани в Свищов

вторник, 8 Дек., 2015, 12:33ч.


stoev1

Повече от два часа народният представител от ГЕРБ Евгени Стоев разговаря в понеделник с жители на община Свищов, които посетиха изнесената му приемна в дунавския град. Поздравления за работата на представителите на ГЕРБ в местната власт след изборите, изказаха граждани. След вота на 25 октомври, партията председателства местния Общински съвет, в лицето на д-р Кристиян Кирилов, а Мирослав Ангелов от ГЕРБ пое, като зам.-кмет, тежкия финансов ресор.

Редица частни проблеми от компетенциите на местната власт, които в понеделник граждани поставиха пред депутата, бяха незабавно задвижени. Сред тях са битови и социални въпроси, и междусъседски отношения.

След края на срещите си с жители на общината, Евгени Стоев разговаря с общински съветници от ГЕРБ – Свищов. По-късно той проведе съвместна среща с новоизбрания кмет Генчо Генчев, председателя на ОбС д-р Кристиян Кирилов и зам.-кмета Мирослав Ангелов. След нея народният представител изрази задоволство от отзивчивостта и отговорността, която местните управници проявяват към проблемите на съгражданите си.

Stoev

По време на депутатската приемна търговци поискаха законова възможност фирмите, собственици на пътнически автомобили, с които обаче се превозва стока, да могат да получават обратно внесения ДДС за гориво. Засегнат бе и Закона за културното наследство, промени в който предстои да бъдат гледани в пленарна зала в НС. Депутатът Евгени Стоев е съвносител на проекта за изменение и допълнение, който предвижда облекчени процедури и въвеждането на „мълчаливо съгласие“, ако институциите не се произнесат в срок за инвестиционно намерение, касаещо сгради-паметници на културата.

Сред посетителите на депутатската приемна бе и възрастен мъж, според когото България за първи път има такъв обаятелен, справедлив, решителен и силен човек за премиер, какъвто е Бойко Борисов.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново | Автосервиз във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Председателят на Общинския съвет Венцислав Спирдонов обяви приемна за граждани

Материалите за заседанията на местния парламент ще са достъпни в градската библиотека Председателят на Великотърновския общински съвет Венцислав Спирдонов ще...

Затвори