Share

Ева Майдел: Българите са умни и не вярват на празни обещания от партии, които са доказали, че носят само разруха

сряда, 15 май, 2019, 17:52ч.


IMG-20190515-WA0062

„Българите са умни и не могат лесно да бъдат манипулирани. Не вярват на празни обещания от партии като БСП, които са доказали неколкократно, че носят само разруха. Парите за пенсионерите и децата днес са такива, каквито са, защото БСП им ги отнемаше упорито през годините с няколкото фалита през социализма, след това през 1996-1997 и след това при фалита на КТБ през 2014 г. На България не й трябват кухи обещания. Трябва й силен бизнес, инвестиции и работещи, образовани, способни хора, които създават растежа на икономиката и осигуряват все повече средства за социалната система. Тогава ще дойдат и високите пенсии, и повече деца в семействата ГЕРБ не гради само на приказки.“ Това заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел по време на срещи с граждани в Свищов и Полски Тръмбеш на 15 май 2019 г.

„Многобройните срещи с хората в страната ме зареждат, усещам тяхната енергия, чувам техните оценки за това, което ГЕРБ прави и ни дават кураж да продължим с още повече увереност. „Младите сте на ход! Можете! Няма да се даваме на комунистите.“ е най-честото, което чувам. Те виждат всичко, което сме постигнали и, макар бавно понякога, все пак се случва. На мен ми носи и голямо лично удовлетворение, като срещам подкрепата на хората за това, което съм успяла да свърша в Европейския парламент.

Във всеки град или село хората имат близки, роднини, деца, които работят, живеят или учат в чужбина. Те оценяват, че намалихме десетократно таксите по паричните преводи, защото разчитат на всеки лев, който им пращат от чужбина и не искат да го подаряват на банките.“ Това допълни Ева Майдел, която има информационен офис в област Велико Търново.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Националната кампания “Ден на здравословното хранене” ще се проведе и в Свищов

Във връзка с провеждането на национална кампания “Ден на революцията в храненето”, организирана от Фондация “За храната” и РЗИ, Община…

Затвори