Share

“Етър” подписа с деветима, играе в четвъртък с “Тетекс” (Тетово)

сряда, 23 Ян., 2013, 16:47ч.


Третата си контрола от подготовката в Белек ще направи “Етър”, който в четвъртък от 15:00 ч. среща македонския ФК “Тетекс” (Тетово). Съперникът е във Висшата лига и също като етърци заема последното място.

На девет футболисти клубът е предложил договори, съобщи членът на клубната управа Радин Хаджиев. Той спомена имената на петима от тях. Сред тях е холандецът Стюарт ван Дотен, централен защитник, роден е на 24 декември 1989 г. в Ротердам, идва от „Дордрехт”. Другият е опитният 33-годишен нападател Кай Рисхолт от Норвегия, който идва от “Брине”, а третото име е на холандеца от турски произход Али Айдоган от “Кайзериспор”.

Останалите две имена са на двама шведски футболисти. Мехмет Мехмет е роден на 23 декември 1985 г., висок е 176 см и тежи 72 кг. Играе като халф и е български изселник от турски произход. Идва от първодивизионния ИФ “Силвиа Норкьопинг”, който е на седмо място. Другият швед се казва Сони Карлсон.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Дадоха старт на кампанията „Опознай родния край”

Официален старт на кампанията „Опознай родния край" в областта бе даден днес в музей „Възраждане и учредително събрание". Организатор на…

Затвори