Share

“Етър” на двуседмичен лагер в Царева ливада

вторник, 26 Ян., 2016, 17:25ч.


IMG_8705

Двуседмичен лагер в Царева ливада ще проведе отборът на „Етър”, съобщи президентът на клуба Александър Нанков. От понеделник старши треньорът Бончо Генчев отведе футболистите там, като отборът ще остане до 5 февруари.

Базата там бе открита през това лято и включва изкуствен терен със стандартни размери и трибуни, както й нови съблекални. „Виолетовите“ ползват терена двуразово, в местния хотел обядват, почиват по обяд и после отново тренират, като се прибират в старата столица само за да спят. Причината е в липсата на подходящ терен за подготовка във Велико Търново.

Лагерът стана възможен след среща на президента на „Етър” Александър Нанков с кмета на Дряново Мирослав Семов и председателя на Общинския съвет Тодор Георгиев (б.р. широко известен още като DJ Теди Джорджо).

„Поради липсата на такава възможност в община Велико Търново, отборът ще се подготвя в друга община. Както е добре известно, необходим е един терен за подготовка във Велико Търново. Искам да благодаря на кмета на Дряново Мирослав Семов и на председателя на Общинския съвет Тодор Георгиев за отзивчивостта и съдействието да водим двуразов тренировъчен процес в Царева ливада. Там футболистите ще обядват, почиват и тренират”, заяви клубният шеф Александър Нанков.

На стадиона в Царева ливада ще се играе и контролната среща в сряда, 3 февруари, срещу „Спартак” (Плевен). Преди това по програма в неделя „виолетовите” трябва да гостуват за първа проверка в Разград на втородивизионния „Лудогорец-2”. Днес преди следобедната тренировка на етърци в Царева ливада там се игра и контролната среща „Севлиево“ – „Вихър“ (Славяново).

Доволни сме от условията в Царева ливада, само на 200 м от стадиона е и хотелът. На този етап в отбора няма сериозно контузени играчи. Отделни футболисти се оплакват от леки болежки, които бързо отшумяват, заяви старши треньорът Бончо Генчев.  22 са наличните футболисти на „Етър“ – 20 полеви играчи и двама вратари. Според наставника на „виолетовите“ с почти стопроцентова сигурност това ще бъде съставът, на който ще се разчита да гони първото място през пролетния полусезон.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини, Фоторепортер / Читателят-репортер
Шофьор на тир почина в Прохода на републиката, избегна тежка катастрофа

Шофьор на тир почина по време на движение в Прохода на Републиката. Водачът, който е румънец, започнал да се спуска…

Затвори