Share

Дядо Коледа и децата на Горна Оряховица запалиха заедно празничните светлини на елхата

петък, 29 Ное., 2019, 21:09ч.


DSC_0117

Дядо Коледа вече пристигна в Горна Оряховица за радост на всички деца. Заедно с малчуганите, които се събраха тази вечер пред Общината, добрият старец запали светлините на Коледната елха. Преди да настъпи кулминацията на вечерта, децата се забавляваха заедно с Аниматорна група „Веселяците“ и горнооряховското момиче с голям глас Кристина Енчева.

След веселбата със Снежинка, джуджето, еленчето, елхичката, децата казаха добре дошъл на добрия старец.

Дядо Коледа бе посрещнат и от кмета на Общината инж. Добромир Добрев. Радвам се, че тази вечер заедно ще посрещнем най-чакания и желан гост в Горна Оряховица. Сигурен съм, че вече сте написали писмата си до Дядо Коледа и затова нека му кажем „добре дошъл“, обърна се към децата инж. Добрев.

„Радвам се, че съм гост в този хубав град, в който има толкова послушни и добри деца“, обърна се към градоначалника белобрадият старец.

С радостни викове и емоции, малчуганите приветстваха добрия старец и след обратно броене от 10 до 1 елхата грейна, а небето над него се озари в празнични илюминации.

След светлинната феерия последваха фотосесии на децата с Дядо Коледа, със светещите елени и шейната пред сградата на Общината.

С детското шоу и запалването на коледните светлини, започнаха и празничните прояви за месец декември в Община Горна Оряховица.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
15 години отпразнува певческата група „Детелина” в Драгижево

Една от певческите групи, която твори успешно и представя Община Лясковец на престижни форуми в страната, отпразнува своя годишнина. 15…

Затвори