Share

Доц. Милен Михов е кандидатът на ВМРО за кмет на В. Търново

вторник, 10 Сеп., 2019, 14:06ч.


IMG_6273
Областният председател на ВМРО и народен представител доц. Милен Михов е кандидатът за кмет на Община Велико Търново. От трите номинации спечели тази на доц. Михов – той е най-разпознаваемата личност и защитава интересите на града като депутат, направил е немалко за В. Търново и региона, заяви общинският председател на ВМРО Евгени Коев.

За кмет на Горна Оряховица е издигната кандидатурата на Кирил Кирилов, а на Златарица – на досегашния градоначалник Пенчо Чанев. Те са утвърдени от структурите и одобрени от националното ръководство на ВМРО. В останалите общини “воеводите” ще участват с листи за общински съветници.

IMG_6271

“Влизаме в тази кампания със самочувствие и с голяма доза спокойствие. Не участваме в изборите само за олимпийския принцип, но ще заложим на олимпийския девиз – “По-бързо, по-високо, по-силно!”. Няма да спестим критиките към никого, но няма да дамгосваме”, сподели доц. Милен Михов и уточни, че няма да е “Мая Манолова във В. Търново”.

Преди 20 години той бе първият общински съветник от ВМРО, а зад гърба си има вече пет мандата, познава не само проблемите на града, но и тяхната история. За това време ВМРО има непрекъснато присъствие в местната власт. Листата на организацията е готова в голямата си част, тя няма да е партийна. Целта на “войводите” ще са между трима и петима общински съветници.

“Тротоарите в града не са нито леви, нито десни, а поддържани или разбити. Проблем на В. Търново са комуникациите, транспорта и пътната инфраструктура. Трябва да продължим заложената политика по отношение на образованието. Ще поставим въпроса за безплатни детски ясли и градини”, начерта основните приоритети доц. Милен Михов.

IMG_6278

Кметът на Златарица и кандидат за 4-и мандат Пенчо Чанев сподели, че има още неща, които трябва да се свършат при следващия мандат. Още през 2011 г. премахнахме таксите в детските градини и показахме, че това може да стане, каза той. От 11 имена в листата им само две са партийни.

Идея за безплатни детски градини има и кандидатът за кмет на Горна Оряховица Кирил Кирилов. Той е председател на общинската структура на ВМРО, икономист, три мандата общински съветник. “Проблем за града е демографската криза, изтичането на младите хора от общината, които искаме да задържим. Липсва например денонощна аптека в града. Надявам се летището да заработи на пълни обороти”, сподели Кирил Кирилов, който обеща позитивна кампания. Листата там е основно от гражданската квота, амбициите са доста повече общински съветници от досегашните двама в Г. Оряховица.

IMG_6280

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Станислава Стоянова: Целите, които управлението постига произтичат от ефективната обратна връзка с гражданите

Десетки жители на общините Елена и Лясковец посетиха поредните изнесени приемни, които в понеделник в двата града проведе народният представител…

Затвори