Share

Доброволното формирование към община Свищов бе избрано за № 1 на 2018 г.

четвъртък, 7 Февр., 2019, 15:39ч.


1

На 7 февруари в град София се проведе церемонията „Пожарникар на годината“ 2018. На събитието присъстваха заместник-министърът на вътрешните работи Красимир Ципов, директорът на Национална служба “Пожарна безопасност и защита на населението” гл. комисар Николай Николов, кметът на София Йорданка Фандъкова, редица гости и представители на пожарни служби, и доброволни формирования от цялата страна.

За 24-та поредна година в рамките на събитието бяха излъчени и победителите в конкурсите на Националната асоциация на доброволците в Република България. В категорията „Доброволно формирование на 2018“ заслужено първото място зае Доброволното формирование към община Свищов, а наградата бе връчена на неговия ръководител д-р Кристиян Кирилов. Д-р Кирилов благодари за признанието и високата оценка за работата на доброволците в Свищов, като не пропусна да подчертае, че се гордее с високия професионализъм и самоотверженост на своите колеги. Той благодари също на кмета на Свищов Генчо Генчев, на началника на РСПБЗН, гр. Свищов гл. инспектор инж. Светлин Михайлов и на комисар Красимир Кръстев – директор РД ПБЗН Велико Търново, за подкрепата и ползотворната съвместна дейност.

През 2017 година Доброволно формирование – Община Свищов „ВТ 47-01” получи висока оценка за участие в дейности за популяризиране на доброволчеството, а вече е носител и награда за реалната си дейност на терен. Постоянството и всеотдайността, които уверено показаха доброволците през 2018 година, бяха повод да се реализират още два проекта, насочени към разширяване и надграждане на дейността, което заслужено им донесе признанието „Доброволно формирование на 2018“.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Започнаха честванията по повод 134 г. ДТГ„Димитър Хадживасилев“ в Свищов

В продължение на три дни учители, ученици и гости ще отбележат празника на   Професионална държавна търговска гимназия „Димитър Хадживасилев“ в…

Затвори