Share

Детски смях, игри и танци в центъра на Свищов за 1 юни

сряда, 1 юни, 2016, 18:15ч.


4

От 10 часа в градския парк на Свищов се събраха стотици деца с усмихнати лица. Веселият празник, който Община Свищов организира за децата на 1 юни, събра малчугани от всички детски градини.

За учениците от начален етап, това беше първият ден от ваканцията и по думите им: „Започва много весело и страхотно”.  Вълнуващи емоции, с весели игри и забавления, балони и лакомства, много музика и танци, преживяха всички на деня на детето. Атрактивните водещи Патиланка и Смехурко от Читалищната библиотека, със слънчевите си усмивки и забавни закачки, увлякоха децата да участват в множеството игри, организирани от каките и батковците от СОУ „Димитър Благоев”.

Ведрото настроение беше допринесено и от присъствието на легендарния треньор Димитър Пенев, който по покана на кмета Генчо Генчев е в града, за откриването на Детски футболен турнир за купата на кмета.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново | Автодиагностика във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Пет улици в Стария град ще са без вода до 17 часа днес

"ВиК Йовковци" ООД, гр. В. Търново уведомява своите абонати, че във връзка с авариен ремонт на водопроводната мрежа, днес 01.06.2016…

Затвори