Share

Децата от трета група на ДГ „Слънчев дом” изнесоха открит урок по родолюбие (СНИМКИ)

сряда, 1 мар., 2017, 11:57ч.


IMG_0045

В навечерието на Националния празник на България децата от трета група на ДГ „Слънчев дом” изнесоха открит урок под надслов “Ние обичаме България!”. Така те се включиха в призива на кмета на Община Велико Търново Даниел Панов в обучението на подрастващите да има повече теми и уроци, посветени на патриотизма. Гости на тържеството бяха старши експертът от Регионалното управление на образованието Екатерина Миновска и Хатидже Юсменова, представител на Община Велико Търново.

Децата от група „Приятели” рецитираха стихове за Апостола на Свободата Васил Левски. Показаха пред родителите си и гостите колко много са научили за живота и патриотичните дела на националните герои. Развълнуваха публиката с песните и танците си.

DSC_6083

Миновска благодари на учителките на трета група Мирела Михайлова и Ивка Иванова за отличната подготовка на децата, за възпитанието им в национален дух и ценности.
Бащата на Николай Иванов поднесе истинска изненада за децата. Със съдействието на Регионалния исторически музей той донесе и показа на децата оригинална четническа униформа и истинска пушка.

От името на регионалното управление на образованието ст.експертът Екатерина Миновска подари на децата гълъб. Заедно с директора на ДГ „Слънчев дом” Даниела Денчева, те решиха да го пуснат. Така в небето полетя красивият бял символ на свободата. И много цветни балони…

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Обединените патриоти стартират кампанията си днес от Свищов

На 1 март от 18 часа "Обединени патриоти - НФСБ, АТАКА и ВМРО" официално стартира кампанията за 4 -ти Великотърновски...

Затвори