Share

Децата от Детската студия “Mamma Mia” спечелиха 3 място на национален конкурс

вторник, 14 Мар., 2017, 09:55ч.


17269122_1462920070407140_494519726_o

С трето място от Националния конкурс „Децата на България пеят, танцуват, рисуват” се завърнаха малките артисти от Детската вокално-драматична студия “Mamma Mia”. Второто издание на националния форум се проведе в гр. Шумен през изминалите почивни дни. Участието на горнооряховските млади таланти, които работят под ръководството на Емилия Пенчева, е дебютна изява. Децата представиха песните „Приятелство” и „Мамбо № 5”, с които си спечелиха и третото място в тяхната възрастова група.

Конкурсът премина в няколко направления, като в раздел „Музика” участниците бяха многобройни. Изпълненията на участниците бяха оценявани от престижно жури , в състава на което бяха победителката от третия сезон на „Гласът на България” – Кристина Иванова, диригента Славил Димитров и певицата Ваня Костова.

„Нашите деца се справиха много добре, доволна съм от тях – дадоха всичко от себе си и се представиха на ниво. Хареса ми, че след участието бяха самокритични и сами прецениха къде още да надграждаме и да се развиваме. Това е нещо, на което се опитвам да ги науча. Всички се заредихме с още по-голямо желание за работа и следващи успехи”, каза след завръщането от Шумен ръководителката на школата Емилия Пенчева.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Замяна на клиничните пътеки с диагностично-свързани групи и електронно здравеопазване искат от Нова република

Водачът на листата Иван Иванов представи здравната и социална програма на републиканците ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЯ НА СОЦИАЛНИТЕ ДЕЙНОСТИ И ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ПРАВА…

Затвори