Share

Децата на Павликени създават коледна украса от рециклирани материали

сряда, 21 Дек., 2016, 12:30ч.


dsc_0034

Коледна украса от природни, екологични (рециклирани) и отпадъчни материали изработиха децата на Павликени. Над 64 ученици от първи до седми клас се включиха в конкурса на Община Павликени и фирма „Екоколект“ АД. С много фантазия те създадоха коледни елхи от пластмасови вилички, снежни човеци от чашки, снежинки от хартия, цели пана за украса от капачки и природни материали и още много други. Всички произведения на детската фантазия бяха показани на изложба в залата на Общински съвет – Павликени.

Емилия Иванова от IVА клас на ОУ „Св.Климент Охридски“ беше класирана на първо място и получи награда таблет. Тя беше създала сцената на Рождество Христово от рециклирани материали.

Иван Попов от VIБ клас на СУ „Бачо Киро“ – Павликени беше класиран втори от журито и получи mp3 плеър за църковния храм от хартия, който представи за конкурса.

Членовете на Клуб „Приятели на природата“ при ОУ „Бачо Киро“ – Бяла черква станаха трети със своето дърво с коледна украса. Те получиха стерео слушалки. Още много поощрителни награди бяха дадени на участниците, а всеки от тях получи и грамота за участие.

dsc_0055

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Пилотна система за ранно оповестяване и предупреждение при бедствия и аварии бе представена във В. Търново

Пилотна информационна система за ранно оповестяване и предупреждение при инциденти, бедствия и аварии бе представена във Велико Търново. Създаването на...

Затвори