Share

Децата на Лясковец се забавляваха на празника си

петък, 1 юни, 2018, 18:46ч.


IMG_4004 IMG_3947 IMG_3955 IMG_3965

Празникът на децата и детството в Лясковец протече на открито на централния площад в града. За поредна година Община Лясковец организира за малчуганите много изненади, аниматори и поле за изява на откритата сцена. Международният ден на детето бе отбелязан с общ концерт на децата от детските градини „Пчелица”, „Радост” и „Славейче”. Те показаха с песни и танци колко са артистични и талантливи, колко щастливи и задружни са в игрите и колко много обичат да се забавляват. Изпълниха сиртаки, български народни хора и красива гимнастическа композиция.

След представителните изпълнения на малките танцьори и певци, забавления за всички деца на Лясковец бяха подготвили и гостите от Детски център „Роси”, Велико Търново. Много игри с балони, топки, обръчи, въженца, състезателни игри с чували и в куп други интересни надпревари се впуснаха малки и по-големи хлапета. В състезанията им помагаха клоуни, Пипи Дългото чорапче, карибският пират кака Ели и други приказни герои. За най-добрите имаше и безброй награди – ваучери за посещение в Детския център, балони, бонбони, а към края на забавния купон децата заедно пяха любими песнички, тропнаха хорца и показаха на аниматорите, че знаят всички танци.

Пъстрият празник завърши с много доволни усмивки, детска глъч, аплодисменти и щастливи родители.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
150 творби събра лясковският конкурс, в който деца рисуваха традициите на родния си край

Нов конкурс за ученическа рисунка обяви и организира община Лясковец, съвместно с Областна администрация Велико Търново. Първото издание на Областния…

Затвори