Share

Депутатът Валентин Ламбев е сред благодетелите на „Павел фест“

понеделник, 28 Авг., 2017, 09:46ч.


5IMG_5326-1

Народният представител Валентин Ламбев подпомогна организирането на „Павел фест – фестивал на доматите, чушките и традиционните храни“ в с.Павел. Той дари 300 лева за провеждането на петото юбилейно издание на събора, който се проведе на площада в селото. Сред организаторите на проявата са Кметство с.Павел, пенсионерският клуб, читалището, община Полски Тръмбеш, а финасовата подкрепа на празника е от благодетели, сред които и народният представител.

Грамота като признателност за помощта връчиха организаторите на депутата от „БСП за България“. Те отличиха и общинския кмет Георги Чакъров за подкрепата.

Валентин Ламбев разгледа щандовете с изложени произведени зеленчуци, цветя, художествени произведения, битови предмети, подготовка на ястията на кулинарната изложба. На  откритата работилница за правене на павелската лютеница местинет жени дълго му разказваха за тайните на приготвянето на лютеници и различни местни специалитети.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Опера Пловдив представя хитовия си проект „Коса“ на крепостта Царевец

След успеха на концерт-спектакъла „Исус Христос суперзвезда“, представен през 2016 година в летния музикален фестивал „Сцена на вековете”, тази година…

Затвори