Share

Даниел Панов заряза лозите в Килифарево и Лясковец

неделя, 14 Февр., 2016, 14:36ч.


Z5

Кметът на община Велико Търново Даниел Панов заряза лозите в Килифарево. Традиционният роден обичай се проведе в учебната и опитна база на Висшето училище по агробизнес и развитие на регионите. Отбелязването на Трифон Зарезан се превърна в истински празник за градчето. Присъстваха стотици местни жители, депутатът Евгени Стоев, общинският съветник Деян Хаджийски, кметът на Килифарево Димитър Събев, предприемачи и общественици.

Даниел Панов пожела на всички присъстващи да бъдат здрави, да се радват на успехи и много щастие през годината. „Нека бъдем единни, добри и добронамерени в делата си”, бе посланието на кмета на старопрестолния град. Почетена бе и светлата памет на футболната легенда и почетен гражданин на община Велико Търново Трифон Иванов, който почина на 13 февруари.

Кметът на старата българска столица посети и съседния Лясковец, където също традиционно почитат Трифон Зарезан с много тържества. Даниел Панов уважи поканата на кметицата Ивелина Гецова и заедно с нея заряза лозовите клонки в една от крайградските местности.

ZL5

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Срутване на ул. “Опълченска”

Вследствие на самосрутване части от сградата, в която се е намирал някога метохът на Преображенски манастир, са паднали на платното…

Затвори