Share

Даниел Панов проведе заседание с общинските структури на ГЕРБ

сряда, 8 февр., 2012, 17:03ч.


Работно заседание с шефовете на общинските партийни структури във Великотърновския регион проведе снощи областният лидер на ГЕРБ Даниел Панов. Това е първото от регулярните събрания, за които се договориха Панов и председателите по места. Срещите ще се провеждат всеки първи вторник от месеца, за да се отчете свършено през изминалите 30 дни и да бъдат обсъдени инициативите за следващия такъв период.

Незабавно да се ревизират всички структури, поръча по време на снощното събрание областният координатор Панов. Той заяви пред колегите си, че по негова информация близо 30% от членовете фигурират в ГЕРБ само на хартия. Обстойният преглед на членовете трябва да бъде направен до края на тази седмица. Следващия понеделник Панов очаква всички общински председатели да му представят доклад за актуалното състояние на своите организации. „Искаме да знаем с какъв ресурс разполагаме и на кого реално можем да разчитаме”, заяви Даниел Панов.

Другата задача, която областният лидер на ГЕРБ постави е партийните офиси по места да задължително да бъдат брандирани. Той поръча да бъдат изготвени проекти за табели там, където такива няма. Панов лично ще одобрява проектите, за да бъде визията на партийните централи единна. Да бъде засилена дейността на вътрешните организации – на жените, младежите, старейшините и предприемачите в ГЕРБ, поиска още партийният лидер. По думите му техните членове имат по-голяма мотивация за работа.

Общи събрания на областния координатор с активистите на ГЕРБ започват във всичките десет общини от областта, договориха се по време на работното заседание. Събранията ще се провеждат по график, който до дни ще бъде изготвен и одобрен. Те ще започнат след 5 март и трябва да приключат в края на същия месец.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Симпатизанти на ГЕРБ учредиха във В. Търново Клуб „Фортуна”

Неправителствена организация Клуб „Фортуна”, бе учредена от симпатизанти на ГЕРБ във В. Търново. Клубът ще работи в тясно сътрудничество с...

Затвори