Share

Даниел Панов приветства КНСБ по случай 25 г. от създаването на синдиката

понеделник, 11 май, 2015, 15:21ч.


KNSB1

Кметът на Община Велико Търново Даниел Панов приветства президента на КНСБ Пламен Димитров и членовете на Конфедерацията на независимите синдикати в България във връзка с 25-ата годишнина от създаването на синдиката.

„Радвам се от възможността да ви приветствам по повод честването на 25-ата годишнина от създаването на Конфедерацията на независимите синдикати в България, както и с провеждането на регионален дискусионен форум на тема: ”Цената на труда през колективното трудово договаряне и социално партньорство с КНСБ – гаранция за устойчиво развитие на регионите”. Във Велико Търново се гордеем с изключително успешната и ефективна работа със структурите на КНСБ.

Колективният трудов договор със Синдиката на българските учители не веднъж е даван за позитивен пример в национален мащаб. Представителите на работодателите в сферата на образованието, директорите и преподавателите в общината са удовлетворени от договореностите, които сме постигнали, работейки в режим на консултации и партньорство.

Щастлив съм от възможността да отбележа, че успешно съвместно с КНСБ реализираме проект „Шанс за работа”. В рамките на проекта младежи до 29 годишна възраст намериха своите възможности да получат квалификация и реализация като социални асистенти и помощник възпитатели в социални институции.

12 стажанти работят в Дома за деца, лишени от родителски грижи „Пеньо и Мария Велкови”, в Дневния център за деца с увреждания, в детските градини „Райна Княгиня” и „Евгения Кисимова”, каза в приветствените си думи кметът на Община Велико Търново Даниел Панов.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Предстои подновяване на уличната маркировка

Непосредствено след приключването на мащабните дейности по частичните ремонти, извършвани на 35 улици във Велико Търново ще започне подновяване на...

Затвори