Share

Даниел Панов получи наградата за „Кмет на месеца” в областта на туризма

четвъртък, 14 авг., 2014, 17:09ч.


DSCF5316

На специална церемония днес кметът Даниел Панов получи наградата „Кмет на месеца” в областта на туризма. Кметът спечели наградата в онлайн гласуване, организирано през целия месец юли в конкурса “Кмет на месеца”, организиран за пети пореден път от Портала на българските общини kmeta.bg.

“Искам да благодаря на kmeta.bg за инициативата. Това е достойна номинация за всички колеги, защото тя показва какво правят за градовете си. Велико Търново кандидатства за Европейска столица на културата и заедно с другите градове се надявам да защитим кандидатурата си на финала през септември. 21,6% е ръстът на туристите за първото полугодие на 2014 година в сравнение с миналата година. Градът се наложи като туристическа дестинация не само за България, а и за света”, каза още Даниел Панов по време на награждаването. Наградата му бе връчена от господин Благой Рагин – председател на БХРА.

Сред общините с население под 20 000 жители победител за месец юли е и кметът на Девин Цветалин Пенков.

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Младеж падна от 5-метров парапет край “Асеневци”

15-годишно момче е пострадало при падане от петметров парапет край паметника “Асеневци” във Велико Търново, съобщи Дарик. Инцидентът е станал...

Затвори