Share

Даниел Костадинов остана президент на ОФК „Локомотив”

четвъртък, 21 Сеп., 2017, 19:47ч.


IMG_5924-1

Досегашният президент на ОФК „Локомотив” (ГО) Даниел Костадинов бе избран за нов шеф на клуба. Той бе и единственият номиниран за поста, като други кандидатури липсваха. Едва 25 души се явиха на Общоно събрание на клуба, което бе бойкотиран от фенклуба на „Локо” (ГО), съобщава Regnews.net.

Клубът дължи 189 820 лв. за разплащания, както и около 240 000 лв. към НАП за осигуровки, стана ясно от направения отчет. Приходите за периода август 2016 – август 2017 възлизат на 1 083 887 лв., а разходите са 1 219 233 лв.

От очакваните приходи не са изпълнени тези от билети и тв права. Постъпилата сума от билети за цяла година е едва 62 000 лв., а от тв права – 120 000 лв. Общината е финансирала клуба с 314 000 лв., а други 461 000 лв. са от спонсори. Според досегашното ръководство най-голямата грешка е била привличането на Ангел Червенков и щаба му, който е струвал на клуба 70 000 лева и в същото време е „разбил“ отбора.

Новият Управителен съвет е само от петима души, включително президента Д. Костадинов. Направени бяха 12 номинации, но категоричен отвод си направиха Николай Рашков, Огнян Стоянов и Михаил Ченков, които заявиха, че са обидени от отношението на феновете към тях. В крайна сметка в управата влязоха двама нови и двама опитни футболни ръководители. С Даниел Костадинов ще работят Николай Цачев, Димитър Николов, Йордан Яков и Борислав Борисов.

„Приоритетна задача е финансовата стабилизация и изплащане на задълженията, след което ще се обърне още повече внимание на детско-юношеската школа. Нямаме амбиции ведната да се връщаме в елита. Засега държим повече да се стабилизираме във Втора лига и да решим финансовите си проблеми”, заяви новият стар президент Даниел Костадинов.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Дневният център за деца с увреждания в Свищов отбеляза Международния ден на мира – 21 септември

По инициатива на Фондация „Устойчиво развитие за България“, ДЦДУ в Свищов се присъедини към международната инициатива „Един час духовност „Гълъб…

Затвори