Share

Д-р Гецова, новите общински съветници и кметове в Община Лясковец ще положат клетва

вторник, 5 Ное., 2019, 08:26ч.


IMG_7959

Новата местна законодателна и изпълнителна власт в Лясковец ще положи клетва на първо заседание, свикано от Областния управител на Велико Търново.

Първото заседание на Общински съвет-Лясковец за мандат 2019-2023 година е насрочено със заповед на проф. д-р Любомира Попова за 6 ноември от 14:00 часа и ще се проведе в Залата на Община Лясковец.

Д-р Ивелина Гецова ще положи клетва за встъпване в длъжност за пети мандат като кмет на Община Лясковец, заедно с новоизбраните общински съветници и кметове на Джулюница, Добри дял, Драгижево, Козаревец и Мерданя. Това ще стане в присъствието на Областния управител, на председателя на Общинската избирателна комисия, на гости, медии, служители на общинска администрация и граждани.

На първото за новия мандат тържествено заседание на Общински съвет-Лясковец ще бъде избран и председателят на Общински съвет-Лясковец, който ще ръководи местния парламент през следващите четири години.

 

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Детски театър през ноември в Mall Велико Търново

Всяка неделя, 11:00, ет. 3 През ноември в програмата на детските представления ще преплетем световни класики и прекрасни български истории: 3…

Затвори