Share

Богата коледно-новогодишна програма предлага Община Павликени

петък, 9 Дек., 2016, 09:07ч.


dsc_0042

На 12 декември ще бъде запалването на светлините на коледното дърво в Павликени. Спектакълът започва в 16:30ч. на площад „Свобода“, а веднага след залез ще бъдат запалени светлините на елхата, а фойерверки ще зарадват присъстващите на събитието. То е част от богатата коледно-новогодишна програма, която Община Павликени предлага на всички жители и гости на града.

Народно читалище „Братство-1884”, Исторически музей и Център за подкрепа за личностно развитие – Павликени  организирата конкурс за най-оригинална сурвакница. На 13 декември, вторник, от 17:30 ч. в лекционната зала на читалището ще бъдат обявени победителите от него.

Всички деца от града ще се забавляват заедно по време на веселото Общинско детско коледно тържество. То ще се състои  в Спортна зала „Йордан Петров-Графа”, на 23 декември, петък. Малчуганите от детските градини ще празнуват от 10:30ч., а учениците от начален етап от 13:00 ч.

Новогодишното хоро отново ще се извие на площад „Свобода“. Половин час след настъпването на новата година там ще се вдигнат наздравици за здраве и берекет.

В рамките на празничния месец декември вече преминаха и концертът „РОК срещу СПИН” на група „NOISE”, както и „Коледна магия” – концерт на НЧ „Братство-1884” гр. Павликени и приятели.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
„Локомотив” (ГО) се завръща у дома срещу ЦСКА

Осем лева ще струват билетите за двубоя от 18-ия кръг на Първа лига между "железничарите" и "армейците", който ще се...

Затвори