Share

Близо 70 горнооряховски деца ще се включат днес в традиционната екоинициатива за най-дълга рисунка

понеделник, 16 Апр., 2018, 12:38ч.


DSC_0034

Близо 70 деца от горнооряховски училища ще се включат днес следобед в традиционната инициатива за най-дълга рисунка, посветена на Деня на Земята – 22– април. Тя се организира всяка година от Общинско предприятие „Младежки дейности, спортни имоти и прояви“ със съдействието на Община Горна Оряховица. Инициативата ще започне в 16.00 ч. в Спортна зала „Никола Петров“. Малките художници ще рисуват под надслов „Земята се смее чрез цветята“. В инициативата ще се включат ученици от ОУ „Иван Вазов“, ОУ „Св. св. Кирил и Методий“, ОУ „Св. Паисий Хилендарски“, СУ „Георги Измирлиев“ и СУ „Вичо Грънчаров“. Те ще изрисуват 22-метрова творба, с която след това ще украсят спортната зала.

Всеки отбор от учебното заведение ще получи растение, за което да се грижи и да отгледа в класната си стая, както и грамота за участие. Растенията са осигурени от Общинско предприятие „Младежки дейности, спортни имоти и прояви“ със съдействието на Общинско предприятие „Пътно поддържане, инфраструктура и озеленяване“.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Емилиян Севов от ПТГ „В. Левски“ със златен медал от национално ученическо състезание за заварчици

Златен медал от националното състезание „Най-добър млад заварчик“ завоюва Емилиян Севов от ПТГ „Васил Левски“ в Горна Оряховица. Надпреварата се…

Затвори