Share

Близо 2 млн. лева ще бъдат инвестирани за ремонт на улици в Свищов

петък, 18 май, 2018, 21:26ч.


20180515_143808-3

Общинското ръководство спази поетия ангажимент за пътя към западна индустриална зона

Започнаха ремонтните дейности на улиците в Свищов. Предстои да бъдат инвестирани близо 2 млн. лв. в ремонт на улици, подмяна на водопроводи и полагане на асфалтова настилка. Лошото състояние на пътната инфраструктура на града е един дългогодишен проблем за Свищов, който е отлаган с десетилетия. Реализирането на мащабните ремонти, ще нормализира транспортния трафик и ще се подобрят условията за движение.

Вече е изпълнен и поетият ангажимент за пътя към западна индустриална зона.

Преди няколко месеца, по време на общественото обсъждане на проекта за бюджет на община Свищов за 2018 година, кметът Генчев пое ангажимент, че общинското ръководство ще направи всичко възможно да се запълнят дупките и да се рехабилитира пътя, който се намира в близост до западния изход на града и води до няколко местни предприятия, и химическия комбинат. Макар този път да не е общинска собственост, кметът на Свищов прие присърце проблема, с който се сблъскват ежедневно мастните предприемачи и техните служители, и към днешна дата достъпът до базите им е значително подобрен, а поетият ангажимент вече е факт.

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
На 21 май предстои официалното откриване на двете обновени детски площадки в Свищов

На 21 май /понеделник/от 17.30 часа официално ще бъде открита обновената детска площадка на улица „Средна гора“, след което в…

Затвори