Share

Тихомир Иванов: “За мен бе чест да защитавам името на България!”

вторник, 23 Авг., 2016, 14:27ч.


Тихомир Иванов1

С тези думи Тихомир Иванов се завърна от участието си в Олимпийските игри в Рио де Жанейро. С изравнен личен резултат от 229 см в квалификацията и на финала той направи повече от добро представяне. Освен сериозната подкрепа на Спортен клуб „Свилоза”, за който той се състезава, свищовският спортист №1 за 2015 година изрази големи благодарности и на своя треньор Георги Гетов, който бе плътно до него през всичките дни на подготовка и участие.

Той благодари и на Красимир Дачев, който е направил възможно представянето му и се е постарал да не му липсва нищо, за да се чувства винаги добре. Както и на Община Свищов, за доверието към него. Тихомир Иванов постигна 10-то място във финала на скок височина на Олимпиадата в Рио де Жанейро. Това постижение накара хиляди свищовлии да се гордеят с него. Благодарим на това целеустремено и отдадено на спорта момче, което прослави не само България, но и град Свищов. Факт е, че през последните години на българските спортисти им е трудно да се подготвят качествено за такива големи форуми, но е и факт, че трудните периоди не могат да спрат истинския спортист към стремежа му за постижения и развитие.

Благодарим на Тихомир Иванов за достойното представяне и му пожелаваме големи спортни успехи, и злато на следващите Олимпийски игри!

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Стартираха две процедури по ОП „Наука и образование за интелигентен растеж“

Управляващият орган на Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ (ОПНОИР) публикува Насоки за кандидатстване по две процедури чрез…

Затвори