Share

Благодарствен адрес и купа за добър организатор на рали-състезанието в Лясковец получи кметът д-р Гецова

петък, 4 Авг., 2017, 09:27ч.


IMG_2044

В знак на благодарност за добрата организация на поредната пета автомобилна надпревара в нашия град, кметът д-р Гецова получи от директора на състезанието Купа-Организатор и благодарствено писмо.

Автомобилното състезание „Лясковец-Раховец” тази година се проведе за пети пореден път на територията на град Лясковец. Ръководството на Общината изцяло се погрижи добре да подготви трасето за безопасното преминаване на състезателите по него. В резултат на отличното сътрудничество на Община Лясковец със СККА „Етър Рейсинг” и другите организатори – съседната ни Община Горна Оряховица и Българската Федерация по автомобилен спорт, тази година състезанието отново беше на много високо ниво, успя да събере над осем хиляди почитатели и любители на този екстремен спорт и породи емоции у всички гости на Лясковец, дошли за зрелищното събитие. Именно това написа и в благодарствено писмо до кмета на Лясковец д-р Гецова директора на инициативата Димитър Стефанов: „Състезанието беше посетено от над 8 000 зрители и се превърна в един празник за хилядите любители на автомобилния спорт от региона и цялата страна. Благодарим Ви за оказаното съдействие!”

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Община Лясковец организира обществено обсъждане

Община Лясковец уведомява всички заинтересовани физически и юридически лица, че организира обществено обсъждане на Предварителен проект на Общия устройствен план…

Затвори