Share

Безплатни автобусни линии ще пътуват във В. Търново за Архангелска Задушница

вторник, 30 Окт., 2018, 12:51ч.


12760_abusbig

Две безплатни автобусни линии ще пътуват във Велико Търново за Архангелска Задушница, която се пада в съботния ден – 3 ноември. Със съдействието на кмета Даниел Панов автобусите ще бъдат осигурени от транспортните фирми „Алекс ОК” и „Надежда”. Разписанието е съобразено с панихидата, която ще бъде отслужена в градския гробищен парк. Началото на службата е в 11,00 ч.

Първата линия ще е с начална точка площад „Цар Асен I”. Автобусите ще потеглят в 10,00 ч. и 10,30 ч. и ще пътуват по улиците „Иван Вазов”, „Стефан Стамболов”, „Независимост”, „Васил Левски” и ще стигат до Гробищен парк по бул. „България” и ул. „Беляковско шосе”. Те ще спират на всички обособени спирки.

Автобусите по втората линия ще тръгнат от главната спирка в квартал „Чолаковци” също в 10,00 ч. и 10,30 ч. Те ще преминават през жилищните зони „Бузлуджа” и „Зона В” и ще стигат до гробищния парк. Маршрутът обхваща последователно ул. „Сан Стефано”, бул. „Никола Габровски”, ул. „Георги Измирлиев”, ул. „Георги Живков”, ул. „Иларион Драгостинов”, ул. „Лазурна”, ул. „Стоян Коледаров”, пътен възел „Качица”, ул. „Краков” и ул. „Беляковско шосе”. Автобусите ще спират на всички спирки.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Предстои заключителна пресконференция по проект “Обновяване на градската среда в Горна Оряховица”

Община Горна Оряховица организира заключителна пресконференция, на която ще бъдат популяризирани резултатите от изпълнението на проект „Обновяване на градската среда…

Затвори