Share

Басистът на Faith No More – в Павликени

четвъртък, 4 май, 2017, 08:18ч.


18261412_1351583704921398_2087239129_o

Кметът на Павликени инж. Емануил Манолов посрещна основателя на Faith No More Били Гулд с българска ракия

Основателят на една от най-великите алтърнатив метъл групи Faith No More Били Гулд посети Павликени и се срещна с кмета инж. Емануил Манолов. Градът беше една от спирките на турнето ‘LEMMY LIVES ON’ – концерта в прослава на ЛЕМИ КИЛМИСТЪР, а заедно с българските музиканти от TANGRA MEGA MULLETS пътува и басистът на калифорнийската банда.
Били Гулд е за четвърти път в България. Пред инж. Манолов той сподели, че Faith No More в момента са в творческа пауза, но планират голямо турне в Европа през следващата година и се надяват да включат в него и 2-3 български града.

Впечатление на американеца направило, че Павликени е много зелено място. Когато погледнал града през прозореца на хотелската си стая, Гулд видял червените покриви и зеленината на парковете, което много му харесало.

Заедно с Били Гулд при кмета на Павликени беше и басисът на Д2 Александър Обретенов. Той сподели, че шоуто ‘LEMMY LIVES ON’ е преминало с успех през няколко български града. Това е безпрецедентно събиране на важни фигури в съвременната българска рок сцена в една формация – TANGRA MEGA MULLETS. Сборната формация на радио Тангра мега рок се състои от Александър Обретенов – бас (също и в Д2, Panican whyasker, Бичето); Васил Първановски – китара (Odd crew); Деян Драгиев – Даката – барабани (Panican Whyasker, Ревю и др.). Вокалите се поемат от Васко Райков от Odd Crew, Димитър Василев – Нуфри от Panican Whyasker и Bastardolomey, Александър Първанов – Шута от Vendetta и Piranha, Стефан Йорданов – Стифф от Insmouth и Redrum и Насо Русков от Babyface clan. Те забиха в култовия местен локал “Лебеда”, където всяка есен се организира и „Павликени рок фест“.

Инж. Манолов изпрати своя гост с бутилка българска ракия от избата в с.Караисен и с почетен плакет от Община Павликени.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Велико Търново се включва в новата инициатива на БНТ 2 „Вкусът на България”

Велико Търново се включва в новата инициатива на БНТ 2 „Вкусът на България”. Съвместната кампания на обществената телевизия и на…

Затвори