Share

Александър Димитров е новият старши треньор на “Локо”

вторник, 14 Мар., 2017, 13:31ч.


IMG_0028

Бившият старши треньор на “Берое” и националните юношески отбори до 17 и 19 години Александър Димитров бе официално представен днес в Горна Оряховица като наставник на “железничарите”.

„Локомотив” е в много тежка ситуация, но ще направим всичко възможно да го извадим от това положение. За мен това е предизвикателство, знам че работата на треньорите се определя от резултатите на отбора, каза Александър Димитров в първия си работен ден като старши треньор на „Локомотив”.

Новият старши треньор призна, че няма детайлни наблюдения върху тима и ще разчита на помощта на пом. треньора Милчо Сирмов за срещата със “Славия”, която е в четвъртък на Националния стадион “Васил Левски”.

“Нямаме време за големи промени преди мача със „Славия”. По време на паузата преди плейофите ще опитаме да поработим върху тактическата подготовка. Както и да градим психика на победители у играчите, каза Димитров. Той не възнамерява да търси нови футболисти, но иска по-различна нагласа от сегашните. Съжалявам, че не можем да ползваме един креативен халф като Симеон Мечев, който израсна много през последния сезон и щеше да е много полезен за отбора. Надявам се Бен Отман да бъде този организатор на играта, който ни трябва, коментира първите си впечатления Димитров.”

С идването на младия специалист ще има и промяна в треньорския щаб. В тима акостира нов треньор на вратарите – Владимир Манолков, а Тодор Попов ще заема същата длъжност, но в ДЮШ. До месец в “Локомотив” се очаква и идването на нов помощник треньор.

В момента, като се изключат един-два отбора, всички в първенството ни са с изравнени възможности. Побеждава този, който влезе с по-голяма концентрация и повече желание за успех. Това демонстрира и „Локомотив” в мача с „Левски”, когато беше близо до победата, сподели Александър Димитров.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
“С колело на училище” на СУ „Димитър Благоев“ – Свищов спечели конкурса „Млад Благотворител 2016“

Ученическият съвет на СУ „Димитър Благоев“ - Свищов участва в конкурс Млад Благотворител 2016. „С колело на училище“ е проектът,…

Затвори