Share

Академичeн дискусионен клуб към ПП ГЕРБ

неделя, 7 юли, 2013, 19:21ч.


DSC09066

Академичният дискусионен клуб към ПП ГЕРБ – Велико Търново възстановява дейността си. На специална среща, дала втори старт на организацията, в края на седмицата се събраха преподаватели и асистенти от ВТУ, сред които екс областният управител проф. Пенчо Пенчев, доц. Любомира Попова, психологът Минко Хаджийски, икономистът Анатоли Асенов. Председател на Клуба е политологът проф. Филип Узунов. С преподавателите от висшето учебно заведение се срещна и областният лидер на ГЕРБ Даниел Панов.

Клубът ще функционира в тясно взаимодействие с областната политическа структура на ГЕРБ и конкретно със секцията по образование. На срещата, с която формацията бе рестартирана, стана ясно, че ще се инициира създаването на подобни клубове и в други региони.

Академично дискусионният клуб в старата столица бе учреден през 2010, като година по-късно дейността му бе временно преустановена. Той е хоризонтална гражданска организация на колегиална основа, която има за цел да предлага креативни виждания в сферата не само на висшето образование и образователната политика, но и на обществения живот. В организацията вземат участие и личности, които не са членове на ГЕРБ, но симпатизират на идеите на партията. Те имат амбицията да изпълняват и ролята на коректив в критични за страната ситуации, като настоящата.

Следващата сбирка на клуба ще бъде в широк формат и е насрочена за втората половина на юли.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Обраха треньорка по време на “Огърлицата на Десислава”

Треньорката на финландския отбор по художествена гимнастика е била обрана по време на международния турнир "Огърлицата на Десислава", който се...

Затвори