Share

5 688 лв. бяха събрани по време на Коледния благотворителен бал на кмета

неделя, 15 Дек., 2013, 21:23ч.


tsarevets-lavche-zalez

Поканените  285 участници в традиционният Коледен благотворителен бал на кмета на Община Велико Търново Даниел Панов събраха 5 688 лв. за благотворителност. Балът бе организиран съвместно от кмета на общината и клубовете: „Ротари”, „Зонта Интернешънъл”, „Лайънс Велико Търново”, „Лайънс Велико Търново-Арбанаси”, „Лайънс Царевец” и „Св. Патриарх Евтимий”. Средствата стават част от сумата, която се събира в рамките на националната кампания, провеждана от общината, съвместно със сдружение „Азбукари“ за изграждане на адаптирана площадка за деца с увреждания.

Даниел Панов се обърна към участниците в празничното събитие с думи на благодарност за тяхната актива обществена дейност и за значимият им принос в устойчивото развитие на града, общината и общността.Той изрази убедеността си, че представителите на бизнеса и обществено активните организации ще продължат да бъдат водещи при подкрепата си за Велико Търново след класирането му за финалният кръг, където ще бъде определен българският град – Европейска столица на културата през 2019 година.

Трио тенори „Уникалните гласове“, Валди Тотев от легендарната рок група „Щурците“, поп дивата Йорданка Христтова, коледари от ансамбъл „Искра“ създадоха неповторимо и вълнуващо предколедно настроение.

Принцеса Теофана фон Саксен обяви подготвено и направено от нея дарение от проходилки  за деца и възрастни хора. Те ще бъдат разпределени с помощта на социалните служби на нуждаещите се.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
9-годишно дете загина при пожар

9-годишно момиченце загина при пожар тази сутрин в с. Димча. По първоначални данни детето било оставено само в къщата от…

Затвори