Share

Лясковски деца украсяваха елха заедно с кмета и с директора на Горското стопанство

вторник, 4 Дек., 2018, 12:59ч.


IMG_5462 IMG_5471 IMG_5476 IMG_5481

Децата от детска градина „Радост” в Лясковец украсиха своята коледна елхичка и запалиха светлините й заедно с кмета на Общината д-р Гецова и с директора на Териториалното поделение на Държавно горско стопанство Горна Оряховица инж. Мирена Татарджийска. С коледно настроение и много усмивки малките палавници се събраха във фоайето на своята градина, където посрещнаха скъпи гости. За сградите на Община Лясковец и звената – читалище, младежки дом, детската ясла и трите детски градини в града, бе направен празничен подарък – красиви коледни дръвчета от Горското стопанство. В една от детските градини, а именно в „Радост”, кметът и директорът на Горското се включиха в украсяването на елхата и в запалването на светлините.

Директорът на „Радост” Габриела Иванова благодари за подаръка, благодарност изказа и д-р Гецова за всички дарени дръвчета, а инж. Татарджийска връчи подаръци книжки за децата на тримата директори на детски заведения в Лясковец – „Пчелица”, „Радост” и „Славейче”. Гостите пожелаха на децата да намерят под елхата най-желаните подаръци, а малчуганите отправиха песенен поздрав за благодарност. След като всички заедно подредиха играчките и гирляндите, с много усмивки и пляскане с ръчички, палавниците броиха от десет до едно и светлинките на лампичките засияха.

През следващите години Горското стопанство има намерение да продължи да дарява дръвчета и инициативата по украсяването ще се превърне в традиция, като представители на горското предприятие ще гостуват на деца от друга детска градина в Лясковец.

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Препарат срещу обледяване е поредната мярка в Г. Оряховица за подобряване качеството на въздуха

Община Горна Оряховица експериментално тази зима, частично ще използва химичен препарат против обледяване на главните улици и тротоарите към тях.…

Затвори