Share

3000 литра бира и 4000 мезета очакват рокаджиите на Джулай Морнинг в Павликени

сряда, 28 юни, 2017, 14:44ч.


JULY Morning-400x300-01

3000 литра бира и 4000 артикула мезета от скарата са подготвили организаторите на „Джулай Морнинг“ край Павликени. Очакват се поне 800 гости, които ще посрещнат юлското слънце на брега на река Росица.

Предвидени са огромна сцена, място за къмпинг, паркинг зона, зона за хранене – скара-бира. Входът за проявата е безплатен.

Над 10 часа ще продължи рок-маратонът. Рокаджиите от „Фанданго“ са големите звезди тази година. Те ще излязат на сцената два пъти, със специалното участие на Силвия Миленова. Първото им участие е около 21:45ч. Под техен съпровод ще изгрее и слънцето след 5:00ч. в съботния ден.
Заедно с „Фанданго“ на сцената ще забият и музикантите от групите „Stenli Stefanov’s project”, „Noise”, „Headbangers”, „No limit”, „Rock evolution” и „Мълния”. Първата от групите започва концерта в 20:30ч.

Идеята е на кмета на община Павликени инж. Емануил Манолов и беше финансирана основно чрез спонсорството на местни фирми.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Село Янтра отново посреща гости за Общинския фолклорен празник „От извора”

Над 330 участници от 40 самодейни колектива и индивидуални изпълнители ще вземат участие в ХI Общински празник на групите за…

Затвори