Share

29 ноември е крайният срок за подаване на номинациите в анкетата за „Спортист на годината на В. Търново“

вторник, 19 Ное., 2019, 15:31ч.


IMG_7375

29 ноември е крайният срок за подаване на номинациите в анкетата за „Спортист на годината на Велико Търново“.

Право на номинации за годишната класация имат всички спортисти, състезаващи се за спортни клубове от Община Велико Търново, както и съответните треньори от спортните клубове. Те ще направят номинациите в 3 категории: „Спортист на годината“-мъже и жени“, „Спортист на годината -юноши и девойки“ и „Треньор на годината“. В категорията „Треньор” трябва да бъдат посочени успехите и мотивите за съответната номинация.

Според правилата в статута за 2019 година наградените ще бъдат разпределени в категория мъже и жени – 7 спортисти, юноши и девойки – 7 спортисти, 1 треньор на годината.

До края на месец ноември предложенията ще се адресират до кмета Даниел Панов и ще бъдат внесени в Общината. Ако спортен клуб подаде некоректна информация, номинациите на този клуб ще отпадат от анкетните карти.

Спортните експерти ще обобщават предложенията и ще подготвят информацията в анкетен вид за гласуване. До 10 декември ще се проведе гласуването за трите категории. Право на глас ще имат представители на Постоянната комисия по спорта, туризма, децата и младежта при Великотърновския общински съвет, по един журналист от местните медии и спортните експерти от общината.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново | Автодиагностика във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Григор Димитров отново се изкачи сред първите 20 в света

Българската тенис надежда от Хасково – Григор Димитров върна позициите си отново и е в престижната класация ТОП 20 в...

Затвори