Share

2500 лева глоба за жена, ударила шамари на три момчета

вторник, 8 Ное., 2016, 12:30ч.


court

 

Съдът одобри направеното предложение от Районна прокуратура – Павликени, за освобождаване от наказателна отговорности и налагане на административно наказание  по реда на чл. 78 А от НК  на жена, ударила шамари на три момчета в училище.

Татяна А.  е призната за виновна за  това, че на 16.03.2016 г. в столовата на СОУ ”Св. Климент Охридски” в гр. Сухиндол, обл. В. Търново, умишлено причинила леки телесни повреди на три момчета на  13 години – престъпление по чл. 131, ал. 1,   вр.  чл. 130, ал.2, вр.чл. 26, от НК.  За това деяние  съдът и е наложил наказание  глоба в размер на 2500 лева.

На 16.03.2016 г.,  тринадесетгодишните момчета били ученици в СОУ“Свети Климент Охридски“ в гр.Сухиндол. По пътя към столовата на училището се спречкали с второкласник от същото училище, като се наложило дежурният учител да ги разтърве. Разправията между  деца била забелязана от братовчед на третокласника,  който  съобщил на родителите му, че деца от училището са го били и ритали. Още същият ден лелята и бащата на второкласника отишли в училището, където намерили момчетата, като се саморазправили с тях.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Задържаха 18-годишно момче за поредна кражба

  По искане на Районна прокуратура – Велико Търново  съдът взе мярка  за неотклонение „задържане под стража“ по отношение на…

Затвори