Share

220 абсолвенти от Историческия факултет на Великотърновския университет се дипломираха

петък, 19 май, 2017, 13:36ч.


received_10208724908070602

220 абсолвенти от Историческия факултет на Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий” се дипломираха. Документите за завършено висше образование младите хора получиха на тържествена церемония, състояла се в Аулата на Светогорската Алма-матер. Начало на събитието постави ректорът проф. д-р Христо Бонджолов.

Сред гостите бе заместник-кметът на община Велико Търново проф. Георги Камарашев. Той приветства висшистите, поздрави ги за успехите, пожела им успешна реализация и да останат в Старата столица.

Абсолвентите завършват специалности „История”, „География”, „Етнология”, „Археология”, „История и география”, „История и философия”, „История и чужд език”, „Културен туризъм”. Първенец на випуска е Виктория Вълчева, следвала „Археология”. Тя бе наградена със сребърен медал на Историческия факултет, връчен й от декана и почетен гражданин на Велико Търново проф. Иван Тютюнджиев.

received_10208724907990600

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
“Албена” на Йовков се падна на матурите, а на седмокласниците – “Войната на таралежите”

Есе върху разказа "Албена" на Йордан Йовков се падна на матурите по български език и литература, които се провеждат днес.…

Затвори