Share

21 състава от общината и региона се включиха във фолклорното издание „На празник в село Правда“

събота, 5 Окт., 2019, 22:18ч.


DSC_0069

21 състава взеха участие в четвъртото фолклорно издание „На празник в село Правда“. В празника, организиран от настоятелството на НЧ „Звезда – 1905“ се включиха фолклорни самодейни състави, танцови колективи и индивидуални изпълнители от общините Горна Оряховица, Стражица, Елена и др.Гостите на празника бяха приветствани зам.-кмета инж. Деница Коева, временно изпълняваща длъжността кмет на Община Горна Оряховица. Днешният ден е повод да отворите сърцата си за позитивното, което Ви обединява и Ви прави по-силни. Празничният ден е извор на много добро настроение и споделени емоции. Пазете традициите и историята на село Правда с достойнство и мъдрост, поздрави всички присъстващи инж. Деница Коева. Празника уважиха и председателят на Общинския съвет Даниел Костадинов, зам.-кметът Йорданка Кушева, общинските съветници Деница Цветанова и Милчо Милев.

Всички присъстващи бяха поздравени и от председателя на НЧ „Звезда – 1905“ Петя Георгиева.

Гостите на празника имаха възможността да се насладят на кулинарна изложба от ястия с тиква, както и да опитат от традиционната за село Правда агнешка чорба, която домакините бяха приготвили.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Явор Божанков поздрави учителите със своя снимка от училище

Със своя снимка от втори клас и своята класна ръководителка Кина Илиева Явор Божанков поздрави всички учители в общината. Той…

Затвори