Share

20 медала и отборна купа за трето място за ТК „Инвикта” от Международния турнир „Августа Оупън”

понеделник, 20 Мар., 2017, 11:07ч.


17392231_1468821746483639_1549100914_n

20 медала и отборна купа за трето място в крайното класиране завоюваха на Международния таекуондо турнир „Августа Оупън 2017” състезателите на Таекуондо клуб „Инвикта” – Горна Оряховица. Състезанието се проведе в събота в Стара Загора.

Организатори на турнира са Българска федерация по таекуондо WTF и Таекуондо клуб „Августа” – Стара Загора.

На пет игрални полета в общинска зала „Иван Вазов” се срещнаха над 370 състезатели от 29 клуба. В състезанието участие взеха и представители на Гърция и Сърбия. В надпреварата за купата „Августа” участие взеха и състезателите на горнооряховския клуб „Инвикта”. 21 момчета и 3 момичета се пребориха и донесоха трето отборно място и купа за клуба си, както и 20 медала. Кадетите се представиха с шест състезатели – двама в клас А и четирима в клас Б. Всички се прибраха с медали. Златен медал донесе Николай Млеченков в клас Б. Сребро завоюваха Павел Похиленко в клас А, Християн Ангелов в клас Б, и Цветан Цветков – клас Б. Бронзови медали в актива си прибавиха Цветелин Дурчев – клас Б и Иван Димитров в клас А.

Децата също се представиха отлично и се завърнаха с 2 златни, 4 сребърни и 8 бронзови медала. На първо място се класираха Полина Гинева и Радослав Шабанаков. Вторите места в своите категории взеха Радостин Байчев, Христо Мерджанов, Гергана Стоичков и Михаела Райкова. А бронзовите медали донесоха Явор Величков, Самуил Ангелов, Камен Граматиков, Марин Млеченков, Ивайло Йорданов, Ивайло Замфиров, Пламен Николов и Филип Хасанов.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
ONE MAN SHOW в Бар Рока Рола на 22 март

По повод празника на града 22-ри март Бар Рока Рола ще изненада великотърновци с един нов проект – ONE MAN…

Затвори