Share

17 учители от четири страни обмениха опит в Свищов

понеделник, 20 Мар., 2017, 07:52ч.


resizer (2)

Седемнадесет учители от четири държави обмениха опит в Свищов, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация. Домакин на срещата беше СУ “Николай Катранов” в крайдунавския град.
Педагозите от училището, съвместно с техни колеги от Уелс, Испания, Италия и Турция работят по реализацията на проекта “Под едно и също небе”.

Председателят на ОбС – Свищов д-р Кристиян Кирилов и секретарят на Общината Любомира Петрова бяха любезни домакини на чуждестранните гости. Те са представили пред учителите историята на Свищов и приноса на неговите възрожденци и учители към развитието на образованието в България. Петрова приветства всички с добре дошли и изрази радостта си от културния и образователен обмен между всичките пет страни в проекта. Тя поздрави гостите от името на кмета Генчев и пожела ползотворна работа на всички участници по проекта.

Стефан НАНКИНОВ, снимкa Пресцентър на Община Свищов

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Весела Лечева: Искаме радикална промяна на модела – от икономика за Цветанов и приближените му, към икономика работеща за великотърновци

-  Госпожо Лечева, остават само пет  дни до края на предизборната кампания. Кои са най-сериозните проблеми, които поставят хората? -…

Затвори