Share

10 години отпразнува ККП „Дунавски вълни“ – с. Вардим

четвъртък, 14 юни, 2018, 15:52ч.


4

По случай 10-годишнината от създаването на Културен клуб на пенсионера „Дунавски вълни“, в село Вардим се проведе тържество, на което се събраха всички членове, за да отпразнуват кръглата годишнина. На събитието присъстваха кметът на Свищов Генчо Генчев, секретарят на Общината Любомира Петрова, кметът на село Вардим Сенка Добрева, председателят на общинските клубове на пенсионера Мария Радулова, както и представителите на останалите пенсионерски клубове в община Свищов.

Скъпите гости бяха посрещани по стара българска традиция със стръкче здравец, питка и сол, а певческите състави в музикално-културната програма създадоха невероятно настроение за празника. Генчо Генчев поздрави членовете на клуб „Дунавски вълни“ с десет годишния юбилей, като им пожела много здраве, успехи в културните изяви и разбирателство помежду им. Кметът на Свищов поднесе поздрави от името на председателят на ОбС – Свищов д-р Кристиян Кирилов и общинското ръководство.

Подаръкът, който връчи кметът, беше в плик, с желанието финансово да подкрепи някои от бъдещите изяви на клуба. Финансова подкрепа оказа и кметът на село Вардим Сенка Добрева, която изненада юбилярите и с красива празнична торта, специално изработена за тях.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Финалът на „София Филм Фест“ – в залата на Общината при дъжд

Фестивал на лятното кино стартира във Велико Търново в началото на седмицата. Атрактивното събитие, провеждащо се всяка вечер в Летния…

Затвори