Share

ЦВЕТА оптикНие сме фирма “Цвета оптик“. Започнахме своята дейност в края на 1994 година. Нашата основна работа е грижата за Вашето добро зрение. Очите са едни от най-важните ни сетива. Близо 80% от цялата информация около нас възприемаме чрез очите – нашата околна среда, красотата на природата, хубавата книга, професионални предизвикателства, спортни  и хоби занимания. Доброто виждане е от съществено значение за оптималното качество на живот.

Нашият екип е само от квалифицирани очни специалисти: очен лекар, очен оптик-оптометрист и двама очни оптици. С голяма амбиция, трудолюбие и любов към професията ние винаги се стремим да предложим на Вас нашите клиенти експертна консултация и оптимални решения на зрителните Ви проблеми. Искаме да гарантираме, че Вие ще използвате очите си най-добре през целия си живот.

Заповядайте при нас в оптика “Цвета оптик” и нека в спокойна атмосфера обсъдим промените в зрителната Ви острота, нуждата Ви от диоптрични очила, контактни лещи и консумативи за тях, слънчеви очила, детски диоптрични и слънчеви очила, аксесоари – калъфи, ланци и почистващи средства за подържане на очилата и слухови апарати.

Очни консултации:

В началото на всяка корекция на зрението е точното определяне на зрителната острота. Преди да разберем, че виждаме лошо, често имаме симптоми като главоболие, умора в очите, изразена чувствителност към светлината, сълзене. Винаги, когато имате проблеми и съмнения за здравето на Вашите очи – заповядайте при нас в “Цвета оптик”.

Нашият рефракционист д-р Константинова е специалист по очни болести с голям опит и стаж. В оптометричния кът към оптиката, оборудван с необходимите диагностични уреди, тя ще провери Вашето зрение както за далечно виждане, така и за близко виждане и ще определи нужните диоптри, с които ще имате 100% зрителна острота. Оптометричните тестове при нас са безплатни, ако след консултацията решите да си  поръчате нови корекционни очила.

Покупката на очила е въпрос на доверие. Съвременните очила са високотехнологичен продукт. Те предлагат комфорт и най-важното: оптимално виждане. Индивидуалното консултиране е нашият най-голям приоритет. Отношенията ни с Вас се основават на честност, откритост и надежност. Ние, очните оптици от “Цвета оптик”, с голямо внимание, отговорност, търпение и всеотдайност анализираме Вашата потребност от очила. Очилата са част от личността. Кои са подходящите за мен очила? Това е въпрос, който всеки си задава. Намирането на правилните очила не винаги е лесно. С много опит и усет за Вашите желанията,в спокойна атмосфера ние ще ви подкрепим при избора на новите Ви очила.

Корекционна рамка:

Доверете се на нашия дългогодишен опит в подбора на корекционни рамки за очила. Много важно за нас е при избора на рамка да се съобразим не само с вашите желания и нужди, но също да обърнем внимание на Вашите анатомични характеристики. Ние винаги се стремим да Ви предложим качествени, разнообразни и актуални модели на оптични  рамки за очила.

Оптични лещи:

Нашият екип от обучени очни специалисти ще Ви помогне да изберете правилните оптични лещи за Вашите очила. Ние работим с най-добрите доставчици на качествени оптични лещи на българския пазар. Ще ви обясним различните видове оптични лещи: еднофокусни  или мултифокални, минерални или органични,изтънени или олекотени, фотохромни или оцветени, видове специални антирефлексни покрития.

Оптична лаборатория:

С висока точност и прецизност ние обработваме оптичните лещи за очилата Ви в нашата  оптична лаборатория, оборудвана с последно поколение компютърен автомат на френската фирма “Есилор”. Ние се стараем винаги бързо и качествено да изработим Вашите очила.

Предлагаме и периодична инспекция  на очилата относно функционалността им и пасването към лицето,почистване с ултразвук и малки репаратури. Ние ще Ви дадем и полезни съвети за това как да се грижите за очилата си, за да можете да ги използвате максимално дълго.

Детски корекционни очила:

90% от това, което децата научават, е директно свързано с това което виждат. Доброто зрение способства за тяхното нормално израстване. Развитието на очите и всичките зрителни функции се формират през първите 6 години. Наблюдавайте децата и проследявайте техните оплаквания: главоболие,зачервявания на очите, необичайна преумора,чести ечимици, не справяне с написаното на черната дъска в училище.Това може да са симптоми на зрителни проблеми. Задължително направете консултация  с очен лекар.

Ако Вашето дете има нужда от корекционни очила, ние с голямо внимание ще подберем подходящите детски рамки. Ще се съобразим със специфичните особености  на детското лице – меко носле, крехки уши, закръглени бузки и чувствителна кожа. Рамките за деца, които предлагаме, са цветни, леки, стабилни и удобни.

Оптичните лещи за детските очила също са специални. Те са изключително здрави, за да не могат лесно да се чупят. Задължително трябва да бъдат с антирефлексно покритие.

Детски слънчеви очила:

Когато слънцето грее и е топло, децата предпочитат да играят на открито. Но слънчевата светлина е опасна за детските очи. Очите на децата са изключително чувствителни, тъй като по-лесно пропускат слънчевите лъчи: зениците са по-широки, пигментацията е по-слаба и лещите на очите не филтрират UV лъчите. Така светлината достига до ретината и съществува реален риск от очно увреждане.За нас е важно да защитим детските очи от слънчевата светлина. Предлагаме за Вашите деца голям избор от слънчеви очила, които гарантират отлична слънчева защита.

Контактни лещи:

Контактните лещи са практично допълнение към корекционните очилата. Те са част от Вас – малки, почти невидими, те ще направят ежедневието Ви приятно, активно и свободно. При нас ще получите съвет, добър подбор и компетентно адаптиране на най-подходящите за Вас контактни лещи. Ние ще Ви посъветваме относно манипулациите и грижата за тях.

Правилното съхранение и добросъвестната хигиена на контактните лещи са основна предпоставка за трайно гладки и удобни за носене контактни лещи и е от изключително значение за здравето на Вашите очи. Ние поддържаме голям асортимент от почистващи разтвори, както за меки, така и за твърди контактни лещи, изкуствени сълзи и контейнери.

Слънчеви очила:

Аксесоар, който винаги е задължителен. Дали е пролет, лято, есен или зима – всеки трябва да има удобни и качествени слънчеви очила. Защитата от неприятното и вредно въздействие на  ултравиолетовите лъчи е важна за очите. Ние ще Ви предложим слънчеви очила, които да  Ви осигурят защита срещу отблясъците и вредните UV лъчи и ще Ви обясним за вида и цветовете на слънчевите стъкла. Заповядайте, за да подберем слънчевите очила, които най-добре ще Ви подхождат и да Ви информираме за всички нови модни тенденции.

Аксесоари за очила:

Предлагаме ви разнообразни модели калъфи за очила, ланци, бърсалки и почистващи разтвори. Препоръчваме Ви винаги, когато не носите очилата си, да използвате подходящ калъф,за да предпазите оптичните лещи от надраскване или повреда на покритията, а самите рамки от деформация или счупване.

Слухови апарати:

Ушите ни са нашите най-точни и най-чувствителни органи за комуникация. Чуването е едно от петте ни сетива. Шумното въздействие на околната ни среда и възрастта оказват своето въздействие върху слуха ни.Загубата на слух е постепенен процес.Висок звук на телевизора или радиото, лошото разбиране при разговор, нечуването на телефон или затварянето на врати – всичко това се забелязва от околните. Нарушенията в качеството на чуване засяга ежедневието ни – дали на работа, в къщи, на представления или мероприятия. Загубата на слух ни носи физически, психологични и социални последици.

Когато имате и най-малко съмнение за лошо и тежко чуване, своевременно се консултирайте с отоларинголог и проверете загубата на слух. Ако Ви посъветва, че е необходимо да ползвате слухов апарат, заповядайте при нас.

Ние предлагаме слухови апарати на датската фирма “WIDEX”. Съвременните слухови апарати са цифрови, елегантни и дискретни, но и много мощни. Могат да бъдат персонализирани за нуждите на всеки чрез индивидуално програмиране. Предлагаме и необходимите консумативи за тях – батерии, бутони, отливки. Поддържаме качествен сервиз.

За нас ще бъде удоволствие да Ви посрещнем в нашата оптика „Цвета оптик”. С голямо внимание ще се посветим на Вас, за да Ви предложим възможно най-доброто. Ще отделим достатъчно време за лична и подробна консултация.

Заповядайте!

Адрес: гр. Велико Търново, ул.”България” 21 Б бл.1

Телефон: 062  60 13 60;  Мобилен тел.: 0884  96 35 96

e-mail: tsveta_optik@abv.bg =

Работно време: от понеделник до петък: от 10.00 ч. до 19.00 ч.

събота: от 10.00 ч. до 14.00 ч.

График очни консултации: вторник, сряда и четвъртък: от 16.30 ч. до 18.00 ч.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Здраве
Сити ОПТИК

ВАШАТА ОПТИКА Нашата работа е да се грижим за вашите очи и вашите очила. Няколко неща са много важни за…

Затвори