Share

Интеграл – Велико Търновоintegral-logo

Вече 20 години с ИНТЕГРАЛ пътуват деца, ученици, студенти и професионалисти, търсещи начин да усъвършенстват чужд език, да продължат образованието си или да повишат квалификацията си в чужбина. Надяваме се, че сред разнообразието от програми, които предлагаме, ще успеете да намерите най-подходящото решение за вашето бъдеще:

Езикови курсове в чужбина

Летните езикови ваканции събират деца от цял свят и комбинират разнообразна спортна и културна програма с всекидневно обучение по езика. Контактът с връстници от много и различни държави помага да се преодолее езиковата бариера и страха от чуждия език – така се потапяш изцяло в езиковата среда и неусетно напредваш!

Средно образование в чужбина

Средните училища от пансионатен тип в Европа са толкова много, че незапознатият родител лесно може да потъне в морето от информация. Интеграл помага да се избере най-подходящото средно училище за всяко дете в зависимост от неговата възраст, възможности и предпочитания.

Висше образование в чужбина

Кандидатстването в университет е предизвикателство – всяко учебно заведение има различни изисквания за прием, крайни срокове, специфична процедура, стипендии. В Интеграл можете да получите безплатна консултация и да подадете безплатно документи за над 140 партниращи университета в UК, Холандия, Дания, Швеция, САЩ и други държави по света.

Лятна студентска програма Work and Travel USA

Ако си студент редовно обучение, това е шанс да съчетаеш една незабравима лятна ваканция в Америка с възможност за работа без ограничение в часовете; шанс прекосиш океана, да видиш истински каубои, да попаднеш на двудоларова банкнота, да се сдобиеш с американско произношение и да се върнеш с придобивки от разпродажби и много нови приятели във Facebook!

Стажове в САЩ

Internship USA е програма за културен обмен и има професионална насоченост. Тя дава възможност на студенти редовно обучение или завършили млади професионалисти да проведат стаж по специалността си при американски работодатели. Така участниците се докосват до американските технологии, методика и начин на работа и натрупват реален опит за своето CV.

ISIC карти

Международната студентска и ученическа идентификационна карта ISIC (International Student Identity Card) е ЕДИНСТВЕНИЯТ световно признат документ, доказващ статута на учащ. Тя е пропуск за преференции и намаления, специално договорени за учащите в цял свят. ISIC се издава и разпространява под егидата на UNESCO.

Самолетни билети и туристически пакети

Съни Холидейз е сертифицирана IATA агенция, утвърдила се на българския туристически пазар като надежден партньор при продажба на самолетни билети, планиране и организиране на индивидуални и групови екскурзии и почивки в страната и чужбина. Ние професионално ще организираме Вашето пътуване и ще се погрижим за хотелските резервации и автомобили под наем.

Безплатна езикова ваканция в Англия, ако направиш интересно видео или есе

header konkurs VT

Езикова ваканция във Великобритания на стойност 1250 паунда ще подари фирма “Интеграл” на един ученик от България на възраст от 13 до 18 г., който успее да впечатли журито с материал, посветен на самостоятелността – “Independence – what does it mean to me?”.

Конкурсът ще продължи до 28 април, а материалът, който трябва да бъде на английски език, може да е изцяло по преценка на участника – есе, авторско видео, анимация или песен.

Всички желаещи да участват в конкурса трябва да се регистрират на www.integral.bg/sp/konkurs. Голямата награда е една седмица в езиковия център Academic Summer Cambridge, където победителят ще може да подобри знанията си по английски език.

 

 

Адрес и контакти:

Велико Търново 5000, ул. “Рафаел Михайлов” № 2 (над Club Play)

тел: 062 60 52 35; факс: 062 60 52 36

моб: 0886 11 00 02, 0892 46 99 89

Facebook: Integral Veliko Tarnovo

е-mail: tarnovo@integral.bg

www.integral.bg . . http://wat.integral.bg ….. www.world-education.bg ….. www.sunny.bg/

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново
© Синхрон медия ООД