Share

Century Homesch_logo_new

Century Homes комбинира задълбочени познания за местния пазар и повече от 5 години е водещ лидер в сферата на недвижимите имоти във Велико Търново.
Мениджмънтът в Century Homes притежава визията и отдадеността да предостави пълно удовлетворение на потребителите в сферата на недвижимите имоти и съществува, за да обслужва нуждите на клиентите, които ценят стойности като честност и професионализъм.
В Century Homes се трудим усилено, за да направим покупката и продажбата на имот във Велико Търново и региона приятна, лесна и ефективна.

Предлагаме ново строителство, жилищни, търговски и индустриални имоти във Велико Търново и региона. Заедно с Вас, ние ще открием вашият нов дом или имот из между многобройните оферти на къщи, апартаменти, офиси, магазини, търговски и индустриални имоти в нашият разнообразен и ежедневно обновяван каталог. Инвестирайте в имоти във Велико Търново!!!

Century Homes се е посветила непрекъснато да снабдява купувачите и продавачите на недвижими имоти с възможно най-високото качество в този вид услуги.

ЗАЩОТО ВИЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ ПОВЕЧЕ!

Нашият нов офис във Велико Търново е с адрес:

ул. Велчо Джамджията № 16

тел. 062 65 21 21, факс 062 65 21 21, мобилен +359 897 96 43 43

е-mail: info@ch-eu.com

URL: http://www.ch-eu.com

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД