Share

Интеграл – Велико Търновоlogo_integral-25Вече 28 години с ИНТЕГРАЛ пътуват деца, ученици, студенти и професионалисти, търсещи начин да усъвършенстват чужд език, да продължат образованието си или да повишат квалификацията си в чужбина. Надяваме се, че сред разнообразието от програми, които предлагаме, ще успеете да намерите най-подходящото решение за вашето бъдеще:

Езикови курсове в чужбина

Летните езикови ваканции събират деца от цял свят и комбинират разнообразна спортна и културна програма с всекидневно обучение по езика. Контактът с връстници от много и различни държави помага да се преодолее езиковата бариера и страха от чуждия език – така се потапяш изцяло в езиковата среда и неусетно напредваш!

Средно образование в чужбина

Средните училища от пансионатен тип в Европа са толкова много, че незапознатият родител лесно може да потъне в морето от информация. Интеграл помага да се избере най-подходящото средно училище за всяко дете в зависимост от неговата възраст, възможности и предпочитания.

Висше образование в чужбина

Кандидатстването в университет е предизвикателство – всяко учебно заведение има различни изисквания за прием, крайни срокове, специфична процедура, стипендии. Интеграл предлага безплатна консултация и безплатно кандидатстване за над 140 партниращи университета във Великобритания, Холандия, Германия, Дания, Швеция, САЩ и други държави по света.

Подготвителни курсове и тестове за избор на специалност

Подготвителните курсове са насочени към тези, които търсят ефективен начин да подобрят знанията си в конкретни области, за да повишат шансовете си за успешен прием. Наред с подготвителните, бъдещите студенти могат да придобият нови умения и с профилираните езикови курсове за IELTS. Като екслузивен представител на MyUniChoices, Интеграл предлага и курсове и тестове за избор на професия и специалност.

Лятна студентска програма Work and Travel USA

Обменната програма дава шанс на студенти редовно обучение да съчетаят една незабравима лятна ваканция в Америка с възможност за работа без ограничение в часовете. Презокеански полети, истински каубои, двудоларови банкноти, космополитни места, аутлет придобивки и много нови приятели във Facebook – за участниците в програмата, студентската бригада е много повече от всичко това!

Стажове в САЩ

Internship USA е програма за културен обмен и има професионална насоченост. Тя дава възможност на студенти редовно обучение или завършили млади професионалисти да проведат стаж по специалността си при американски работодатели. Така участниците се докосват до американските технологии, методика и начин на работа и натрупват реален опит за своето CV.

ISIC карти

Международната студентска и ученическа идентификационна карта ISIC (International Student Identity Card) е ЕДИНСТВЕНИЯТ световно признат документ, доказващ статута на учащ. Тя е пропуск за преференции и намаления, специално договорени за учащите в цял свят. ISIC се издава и разпространява под егидата на UNESCO.

Самолетни билети и туристически пакети

Съни Холидейз е сертифицирана IATA агенция, утвърдила се на българския туристически пазар като надежден партньор при продажба на самолетни билети, планиране и организиране на индивидуални и групови екскурзии и почивки в страната и чужбина. Освен професионалната организация на всяко пътуване, Съни Холидейз съдейства и с хотелски резервации и автомобили под наем.

 

Адрес и контакти:

Велико Търново 5000, ул. “Рафаел Михайлов” № 2, ет.2 (над Club Play)

тел: 062 60 52 35
моб: 0886 11 00 02

Facebook:  https://www.facebook.com/vtintegral 

е-mail: tarnovo@integral.bg

www.integral.bg . . wat.integral.bg ….. www.world-education.bg ….. www.sunny.bg/

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново | Автодиагностика във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Бизнес каталог, Обучение
Такси “Сити инвест”

ТАКСИ тел. : 610 70 0886 107 107 0896 107 107 0878 107 107 Адрес: ул. "П. Яворов" № 26...

Затвори